۶ تیر ۱۳۹۷، ۱۱:۲۹

گرامیداشت سالگرد شهدای هفتم تیر در خراسان جنوبی برگزار می شود

گرامیداشت سالگرد شهدای هفتم تیر در خراسان جنوبی برگزار می شود

بیرجند- گرامیداشت هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی و سی و هفتمین سالگرد شهدای هفتم تیر در ۱۱ شهرستان خراسان جنوبی برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس اعلام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی، همزمان با هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی و سالگرد شهادت شهدای هفتم، ویژه برنامه های مختلفی در سراسر استان برگزار می شود.

بر همین اساس ویژه برنامه گرامیداشت سی و هفتمین سالگرد شهدای هفتم تیر از (۶ لغایت ۹ تیرماه) در شهرستان های «بیرجند، درمیان، نهبندان،‌ سربیشه،‌ زیرکوه، ‌قاین،‌ سرایان،‌ بشرویه، فردوس، طبس و خوسف» برگزار می شود.

همچنین مراسم محوری گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هفتم تیر در بیرجند ساعت ۱۰:۳۰ فردا (۷ تیر) در محل مسجد امام حسین(علیه السلام) برگزار می شود.

اطلاعیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی به مناسبت فرار سیدن هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی و سالگرد شهادت شهدای هفتم تیر به شرح زیر است؛

از ششم لغایت دوازدهم تیرماه  به عنوان «هفتۀ بازخوانی و افشای حقوق بشر امریکایی» نامگذاری گردیده است. اهم جنایات آمریکا و ایادی اش در این هفته عبارتند از: سوء‌قصد نافرجام به حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای مدظله العالی در ۶ تیرماه ۱۳۶۰ توسط گروهک تروریستی فرقان، بمب‌گذاری در دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی ایران در هفتم تیر ماه ۱۳۶۰ توسط سازمان منافقین و به شهادت رساندن آیت‌الله بهشتی و ۷۲ نفر از یاران ایشان، بمباران شیمیایی سردشت توسط هواپیماهای جنگی رژیم بعثی عراق در هشتم تیرماه سال ۱۳۶۶ که به شهادت ۱۱۰ نفر و مجروح شدن پنج هزار تن انجامید، به شهادت رساندن محمد کچویی رئیس زندان اوین در هشتم تیر ۱۳۶۰ و همچنین به شهادت رساندن آیت‌الله صدوقی نماینده امام خمینی (ره) و امام جمعه یزد در ۱۱ تیرماه ۱۳۶۱ توسط اعضای گروهک تروریستی منافقین، شلیک موشک به هواپیمای مسافربری ایرباس شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران توسط ناو آمریکایی وینسنس در ۱۲ تیرماه ۱۳۶۷ که منجر به شهادت تمامی ۲۹۰ نفر مسافر و خدمه آن هواپیما (۶۶ کودک زیر ۱۳ سال، ۵۳ زن و ۴۶ تن از تبعه کشورهای خارجی) گردید.

به مناسبت این هفته بویژه سی و هفتمین سالگرد فاجعه تروریستی هفتم ‌تیر و شهادت مظلومانه ۷۲ تن از یاران صدیق و وفادار امام راحل عظیم الشأن و انقلاب اسلامی، به قافله ‌سالاری سید شهیدان انقلاب؛ شهید مظلوم آیت‌الله دکتر بهشتی (رحمت الله علیه) ویژه مراسم بزرگداشتی در ایام این هفته با حضور پرشور مردم و خانواده های معظم شهدا، جانبازان، آزادگان و ایثارگران انقلاب اسلامی در سراسر استان برگزار خواهد شد.

ستاد «برگزاری هفتۀ بازخوانی و افشای حقوق بشر امریکایی» از عموم مردم شهید پرور و قدرشناس خراسان جنوبی دعوت می کند تا با حضور گسترده و پرشور خود، ضمن زنده نگه داشتن نام و یاد و خاطره شهدای گرانقدر هفتم‌تیر با آرمان‌های والای انقلاب اسلامی و شهیدان آن فاجعه تجدید میثاق کرده و باردیگر نقاب نفاق از چهرۀ کریه المنظر امریکای جنایتکار برداشته و جنایات ضد حقوق بشری آن را بیش از پیش آشکار نمایند.

کد مطلب 4332164

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha